Szállítási információk

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve, tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy 2013. július 1-től, a vonatkozó miniszteri rendelet alapján, Magyarországon is bevezetésre kerül a megtett úttal arányos, elektronikus díjszedési rendszer. A díjfizetési kötelezettség a GLS Hungary Kft-t is érinti. Ennek alapján, a jelzett időponttól a felszámított e-útdíj értékét belföldi csomagok esetén kilogrammonként bruttó 7,- Ft-ban határozta meg a GLS Hungary Kft, mely a mindenkori csomagszállítási díjjal együtt kerül kifizetésre.

A kiszállításokat a GLS futárszolgálat teljesíti.

A termékek, küldemények kiszállítását Magyarország területére vállaljuk, futárszolgálattal.

Díjszabás belföldi csomagszállításra:

Bruttó 10.000 HUF alatti megrendelés esetén:

  • átutalással: 1.075 HUF nettó
  • utánvéttel: 1.610 HUF nettó

Bruttó 10 – 50.000 HUF közötti megrendelés esetén:

  • átutalással: 1.075 HUF nettó
  • utánvéttel: 1.880 HUF nettó

Bruttó 50.000.- Forint feletti megrendelés esetén, átutalásos és az utánvételes csomag díja ingyenes.

2 db Humán Cortaflex készítmény vásárlása esetén:

  • átutalással: ingyenes
  • utánvéttel: 939 HUF netto

Kérjük, hogy rendelésekor munkaidőben (hétköznap 8.00-16.00 h között) elérhető szállítási címet szíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Vevőt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérhet másodszori kézbesítést 5 napon belül. Amennyiben az értesítés ellenére nem keresi a küldeményt, újabb kiszállítás nem történik, hanem a megrendelt termék visszaszállításra kerül a webshopba.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendeléskor lehetőleg mobiltelefon számot vagy munkaidőben elérhető közvetlen vezetékes telefonszámot szíveskedjen megadni.

A gyors, pontos kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és lehetőleg minél több telefonos elérhetőséget tüntessen fel.

Amennyiben egyéb kívánsága lenne a rendeléssel, szállítással, fizetéssel kapcsolatban, kérjük, megrendeléskor a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjen, lehetőségeinkhez képest teljesítjük azokat.

Kérjük, hogy a terméket kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a terméken, termékeken sérülést észlel, illetve a küldemény hiányos, úgy kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a terméket.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben kérdése merül fel a vásárlással vagy a kiszállítással kapcsolatban, az cortaflex@cortaflexha.hu e-mail címen vagy a +36 30 647 9978 telefonszámon érdeklődhet Ügyfélszolgálatunknál munkanapokon 9.00-17 h között.

Tájékoztatjuk, hogy kizárólag interneten, faxon vagy telefonon történő megrendeléseket tudunk elfogadni és teljesíteni.