Cortaflex Recovery

57 390 Ft397 241 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Kiszerelés

1,5 kg, 4,5 kg, 12 kg

Célzott takarmánykiegészítő az izom- és csontrendszer gyors regenerálódásának támogatására. Az optimális teljesítmény elősegítése. Hatékony ízületi és izom támogatást nyújt versenylovak számára – a kollagén, aminosavak, hialuronsav és nyomelemek egyedülálló kombinációjával,- amely az izületek, inak és szalagok egészségének támogatásához szükséges fontos tápanyag-építőelemeket biztosít.

Nagy mértékben támogatja a lovak saját gyulladáscsökkentő folyamatait a Boswelia és a kurkumin révén, erőteljes antioxidánsokat biztosít, beleértve az E- és C-vitamint, valamint növényi alapú összetevőket, beleértve a céklát, a rozmaringot és a szőlőmag kivonatot, a szabad gyökök megkötése és az izomsejtek oxidatív károsodásának csökkentése érdekében.
Biológiailag elérhető rezet és B12-vitamint biztosít a vörösvértestek és az energiatermelés támogatására, nem tartalmaz MSM-et.
BETA NOPS és UFAS akkreditációval rendelkezik, amely biztosítja, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek a versenyszabályoknak és az FEI tiszta sportra vonatkozó irányelveinek.

Cím

Go to Top