Az elmúlt évek vásárlói tapasztalatai alapján, megújult formában és összetétellel, az eddig megszokott hatékonysággal érhető el az új humán Cortaflex!

Az fejlesztéseknek köszönhetően a Protected Cortaflex – ultra strength – t speciális, klinikailag tesztelt DRCAPS™ kapszulákba töltöttük, melyek a hatóanyagok folyamatos, egyenletes felszívódását eredményezik.

Összetételében a Protected Cortaflex – ultra strength megtartotta a már jól ismert, kiváló hatékonysággal működő Glükozamin Komplex formulát (Glükozamin HCL, Hiarulon sav, Kondroitin szulfát), valamint újdonságként, olyan, ízületeket védő, építő; illetve felszívódást segítő anyagokat tartalmaz, mint az antioxidáns és gyulladás gátló hatásáról ismert Kurkuma és az innovatív BioPerine® (feketebors) kivonat.

Az ízületek megfelelő karbantartása és regenerálása érdekében, az új, az ízületi anyagcsere támogatásában kulcs molekulákat tartalmazó kapszulákat, naponta kétszer, bő folyadékkal, kúraszerűen szükséges fogyasztani. További fejlesztésként a speciális DRCAPS™ kapszulákat, gyomorvédő filmréteggel vontuk be. Így biztosítva az érzékenyebb gyomrú vásárlók védelmét.

Összetevők: Glükózamin Komplex: (glükózamin- HCL, rákpáncélból kivont kondroitin-szulfát, hialuronsav) kapszulahéj összetevők (hidroxipropil-metilcellulóz, gellángumi), tömegnövelő (rizsliszt), kurkuma kivonat (95% kurkuma), csomósodásgátló anyagok (magnézium-sztearát, szlícium-dioxid), Bioperin® (fekete bors kivonat).

Hatóanyag kapszulánként:

Kurkuma:                  100 mg

BioPerine®

(feketebors) kivonat:     5 mg

Kondroitin – szulfát:     64 mg

Hyarulonsav:               4 mg

Glycin:                         4mg

Glutamin:                     4mg

L-glutamin                   4mg

Aszparginsav:              4mg

Glükuronsav                4mg

Prolin:                          4mg

A doboz tartalma, 60 napig, egy hónapig elegendő hatóanyagot tartalmaz. A megfelelő hatás elérése érdekében a terméket minimum három hónapig tanácsos alkalmazni!

A Protected Cortaflex – ultra streingth hatását erősítettük, ÁRA AZOMBAN NEM VÁLTOZOTT!