GOMBÁSODÁS ELLEN

A Fungatrol™ termékcsalád speciális összetevői lévén védi és ellenállóvá teszi a bőrt a gombásodással szemben. Már kialakult tünetek kezelésére és preventív céllal is használható.

A termék webshopon keresztüli forgalmazása átmenetileg szünetel. Érdeklődés esetén kérem keressen bennünket telefonon a 06-30-300 4914-es számon.

AZ ALÁBBI LEÍRÁSOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

 

FUNGATROL™ KRÉM – Viszkető, irritált, heges, feltört bőrre.

A gombás területek lemosása után (Fungatrol™ shampoo, vagy száraz sampon), a terület tisztára törlését követően az antibakteriális Fungatrol krém napi kétszeri használatával védjük a célterületet a gombásodástól, valamit megőrizzük a bőr kondícióját. Bármilyen bőrfelületen alkalmazható.

A terméket nem állatkísérletek során állították elő. 100 % természetes, parbén mentes. Első használat előtt végezzen bőr tesztet, amennyiben allergiás reakciót észlel, keresse meg állatorvosát!

Összetétel: Kamilla, Teafa olaj, Ásványi olajok, Szegfűszeg olaj, Nyersolaj paszta (100% tisztaságú, emberi fogyasztásra alkalmas)

Kiszerelés: 400ml

FUNGATROL™ SPRAY – egészséges bőr és paták

Természetes, vízbázisú spray, antibakteriális és gombaellenes összetevőkkel. Segít a lábakat tisztán és tartani, meggátolja a gombásodás megjelenését, vagy elterjedését. Megelőző céllal is használható. A fertőtlenítő lemosás, majd rövid száradás után, alaposan fújja be az érintett területet a Fungatrol™ bőrápoló spray – el.

Elérhető 500ml kiszerelésben.

Összetevők: Szegfűszeg olaj, tiszta gyömbér koncentrátum, fenyőtömjén olaj.

FUNGATROL™ FOLYÉKONY BŐRSZAPPAN – Nyeregápolás egy lépésben.

Igazán hatékony megoldás a felszerelés megóvása érdekében. Rendszeres párának kitett, nem optimális helyen tartott, esetleg nyirkosodásra hajlamos nyergesben lévő felszerelések gombamentesítésére, megóvására ajánljuk.

A felszereléssel, továbbá, a már meglévő fertőzést is tovább lehet terjeszteni. Ennek megakadályozására használja a  a Fungatrol™ folyékony bőrszappant, amely innovatív összetételének köszönhetően elpusztítja a gombákat és a baktériumokat.

Elérhető 1 L kiszerelésben.

Összetevők: víz, Glicerin, Lanolin, P-ChloroM-Xylenol, Sodium lauril szulfát, Ammonium szulfát.

 

Fungatrol™ No Rinse Body Wash

Antibakteriális, gombaellenes hatású, gyorsan és könnyen használható, öblítést nem igénylő lemosó. Kiválóan alkalmazható a téli hónapokban száraz vagy hámló bőr esetén.

Alkalmazás: Tegyen 50 ml Fungatrol No Rinse Body Wash-t 4,5 liter vízbe.