A csikónevelés igen komoly odafigyelést igényel még abban az esetben is, ha növendék lovunk a legideálisabb körülmények között cseperedik. Az anyakancát és utódját már a kezdetektől megfelelő ellátással, odafigyeléssel kell kezelnünk, végigkísérve a magzati fejlődést, a szoptatást és a csikó növekedését egyaránt. A csikó vitamin-, ion-, és ásványianyag-ellátását a vemhesség alatt és a szoptatási időszakban a megfelelően takarmányozott kanca teje biztosítani tudja. A mi feladatunk mindent megtenni, hogy a szoptatási időszak után se szenvedjen hiányt a csikónk semmiben.

Az általános táplálék kiegészítésen túl – különösen sportra szánt állatok esetében – kiemelt figyelmet érdemes fordítani az izomzat fejlődésének támogatására 1 – 3 éves kor között. Ennek elősegítésére ajánlanánk csikónevelőink figyelmébe az alábbi csomagot! A vitaminok, ionok, ásványi anyagok, probiotikumok kiegyensúlyozott adagolására az Everyday Vitamin®, az ízületek védelmére és fejlődésük támogatására a Cortaflex Regular Powder®, illetve az izomépítés elősegítésére a More Muscle pellets® táplálék kiegészítőink kombinációját kínáljuk az alaptakarmánnyal etetve.

A három termék együttes megvásárlása esetén egész évben 15% kedvezmény jár!*

Tartalma:
Everiday Vitamin® 1,5 kg (csikó méretétől függően 1-2 havi adag)
Cortaflex powder® 900 g (csikó méretétől függően 4-8 havi adag)

 

*A csomag csak a 3 termék együttes megrendelése esetén érvényes! Az itt feltüntetett árak a 15% kedvezményt már tartalmazzák!