Ha csak a legjobb felel meg, akkor a Cortaflex Working Dog a legjobb választás. Világszínvonalú alapanyagokból összeálló optimális formula az ízületek mozgékonyságáért.

A glükózamin, kondroitin és hialuronsav biztosítja az ízületi szilárdságot és nedvesítést. Emellett a Cortaflex Working Dog tartalmaz egy egyedülálló, speciális II. típusú natív kollagént (b-2Cool®), mely intelligens, immunmediált mechanizmust indít be a kötőszövet lebomlásának megakadályozására (tudományos tanulmányokkal alátámasztva). A Cortaflex Working Dog C-vitamint és mangánt is tartalmaz, melyek a strukturális kötőszövetek fejlődésének kofaktorai, és antioxidánsként hozzájárulnak az irritáció enyhítéséhez.

A nehéz munkát végző és idős kutyák számára az ízületek kényelme elengedhetetlen. A Cortaflex Working Dog-gal biztosra mehet: az AquaLOX®-tömjénfa a világ legerősebb és leghatékonyabb növényi eredetű hatóanyaga a fájdalmas ízületek nyugtatására. Számos tudományos kísérlet támasztja alá, hogy az AquaLOX®-tömjénfa kivételesen nagy mennyiségben tartalmaz AKBA-t (alpha-keto-boswellinsav), mely az elképesztő hatásért felelős fő kmponens.

Adagolás:

kis testű kutyáknak (20 kg alatt): napi 1,5g por takarmányba keverve (60 napi adag)

nagy testű kutyáknak (20 kg fölött): napi 3g por takarmányba keverve (30 napi adag)