A tartós boxban állás, kevés mozgás és legelőre járás, a kemény talaj, a végtelen sár és a szervezet tartalékainak felélése okán a pata gyengül, repedések, egyenetlenségek, felpuhulások keletkeznek rajta. Genetikailag érzékenyebb, illetve intenzív munkában lévő lovaink még nagyobb odafigyelést igényelnek.

A Biotin Xtra™ Powder aloe vera és homoktövis tartalma cinkkel kiegészülve, hatékonyan támogatja a pata szerkezetét. A pata hamarabb regenerálódik, a repedések eltűnnek, a tavasz megérkezésével a szőrváltás mellet a pata is új erőre kap, s erős egészséges, új szaruréteg képződik.

A Biotin Xtra™ Powder 2,5 kg – os kiszerelése egyedülállóan 20 mg tiszta biotint és 12,6 mg cinket tartalmaz, a napi 50 g bevitel során, melyet 50 napon keresztül biztosíthat Lova számára.

A klinikai tesztek által bizonyított Equine America® termékcsalád  jellemzői ismét megjelennek a Biotin Xrta™ Powder – ben is: hatékony felszívódás, magas minőség, allergénmentes összetevők, s nem utolsó sorban, garantáltan megfizethető ár!

 

Összetevők:

Vitaminok & pro-vitaminok: Biotin – 400mg/kg (Homoktövis koncentrátum, Aloe Vera koncentrátum)

Cink szulfát E6 – 252mg/kg

DL Metionin 18,000mg/kg

 

Fehérjék 30.00%

Rostok 6.20%

Zsírok, Olajok 9.00%

Hamu 10.70%

Homoktövis 0.50%

Nátrium 0.06%

Aloe Vera 0.04%

 

Etetés:

Mérettől függetlenül 50 g/ nap/ló (1 adagoló kanál)

Maximum 100 g etethető állatorvos tanácsára

Póniknak 25 g/nap/póni (1/2 adagoló kanál)

Maximum 50 g/nap – állatorvos tanácsára