Megnyílt új, nemzetközi lóklinikánk és fogászati, fejsebészeti centrumunk!


Telefon: 30/300 49 14, 30/647 99 76

Email: hevesia@pannonlogyogyasz.hu, info.plsz99@gmail.com

Cím: 7400 Kaposvár, Tinódi L. S. u. 2.

 


Schmidt Tamás

1997-ben végeztem a mohácsi Radnóti Miklós Szakmunkásképzőben asztalosként, de a végzés után rögtön lovakkal kezdtem foglalkozni. A Bóly Rt békáspusztai hannoveri tenyészetében dolgoztam csikónevelőként és lovászként, végül fogathajtóként tevékenykedtem. 2018-ban egy ausztriai lóklinikán asszisztensi állást vállaltam, körülbelül egy évvel később kezdtem meg a munkát a Pannon Lógyógyászatnál állatorvosi asszisztensként.

I finished at Radnóti Miklós Vocational School, Mohács in 1997 as a woodworker, but after graduation I satarted to work with horses immediately. I started at a Hannoverian breeding stable at Bóly Rt, Békáspuszta as a groom, and later as a carriage driver. In 2018 I went to Austria to work for an Equine Clinic as a veterinary assistant. Little less than a year later I came home to work at the Hungarian Equine Rehabilitation and Health Services as a veterinary assistant as well.

 

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

Postacím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

Klinika: Kaposvár, Tinódi L. S. út 2. Cseri Major.

 

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és
Rehabilitációs Szolgálat