Megnyílt új, nemzetközi lóklinikánk és fogászati, fejsebészeti centrumunk!


Telefon: 30/300 49 14, 30/647 99 76

Email: hevesia@pannonlogyogyasz.hu, info.plsz99@gmail.com

Cím: 7400 Kaposvár, Tinódi L. S. u. 2.

 


Magunkról

A Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat elődjét 1999-ben alapítottam azzal a céllal, hogy a dél-dunántúli régióban a lehető legrövidebb időn belül olyan állategészségügyi szolgáltató jöjjön létre, amely a nagyállatok sebészeti, belgyógyászati és szaporodásbiológiai betegségeit az állat tartási helyén, és kórházi körülmények között is képes diagnosztizálni, illetve orvosolni. Mint Kft. a Szolgálat 2006 óta működik. Fontos szempontnak minősült, hogy a Kaposvári Egyetem, Lovasakadémiájának nagylétszámú lóállománya, a SZIE-ÁOTK Üllői Nagyállatkórházától való jelentős távolsága ellenére is színvonalas szolgáltatásban részesüljön. Ennek érdekében folyamatos, nagyléptékű fejlesztésekre volt szükség, amelyek eredményeként létrejöhetett a modern diagnosztikai és terápiás műszerekkel felszerelt, helyszíni és kórházi ellátást nyújtani tudó, állatorvosokat alkalmazó, és a referáló kollégákkal szervesen együttműködő állategészségügyi szolgálat. A PLSZ nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kialakított infrastruktúra hathatósan segítse a terepen dolgozó kollégákat, illetve részt vesz különböző kutatatási és továbbképzési programokban is. Nyertes pályázatokat nyújtott be mind a Széchenyi, mind a GVOP és a GOP programok keretében. Munkatársai jelentős szerepet vállalnak a hazai és a nemzetközi állat- és humángyógyászati kutatásokban, szakirányú tudományos (Ph.D, Habil) és klinikai (Lógyógyász-szakállatorvos) minősítéssel rendelkeznek, illetve képzésen vesznek részt, folyamatosan. Gyakori előadói vagyunk a minden év őszén megrendezésre kerülő Lógyógyászati Kongresszusnak. 1999 – 2013 között több mint 52.000 kezelést és 1276 műtéti beavatkozást végeztünk el. Alapvető filozófiánk, hogy tiszteleten és őszinte segítő szándékon alapuló együttműködéssel (PLSZ – Kollégák – Tulajdonos) lehet a leghathatósabb segítséget nyújtani mind a beteg állatnak, mind az aggódó tulajdonosnak.

Külön fejezetként kell szólnom a 2006-tól egyre aktívabbá váló innovációs tevékenységünkről. Ennek keretében olyan unikális fejlesztéseket végeztünk, amelyek produktumait mi magunk is évek óta megelégedéssel használjuk gyógyító tevékenységünk során, de értékesítjük is a berendezéseket, eszközöket. Ezen fejlesztéseket önerőből, pályázatokból finanszírozzuk, vagy az adott feladatra speciálisan felkészült cégekkel való kölcsönösen előnyös együttműködés keretében valósítjuk meg. Ezen filozófiának köszönhetően fejlesztettünk lovaknak gyógyvíz használatára alkalmas mélyvizes vízalatti futópadot, ehhez hasonló kutya vízalatti futópadot és humán mobil vízalatti futópadot. Jelenleg ló fogászati termékcsalád kifejlesztésének záró fázisában vagyunk.

 

Dr. Hevesi Tibor Ákos PhD, Habil,
címzetes egyetemi tanár
lóegészségügyi szakállatorvos
vezető állatorvos

  

Elérhetőségeink:

Székhely, levelezési cím, titkárság:
7400 Kaposvár, Guba Sándor út 40.

Mobil: +36-30 300 4914
info.plsz99@gmail.com

Aqua tréning, sport-rehabilitáció:
7400 Kaposvár, Guba Sándor út 40.

Lógyógyászati Klinika
7400 Kaposvár, Tinódi L.S. u. 2.
(Cseri út 18. és Tinódi u. kereszteződésétől kérjük kövesse a táblákat), GPS: 46.3533, 17.7707


Nagyobb térkép

Kutatás, Fejlesztés
1111 Budapest, Karinthy F. út 16.


Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

Postacím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

Klinika: Kaposvár, Tinódi L. S. út 2. Cseri Major.

 

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és
Rehabilitációs Szolgálat